Omaishoitajan vapaapäivä

Tarjoamme apua ansaitun vapaapäivän pitämiseen huolettomasti ja luotettavasti

Kuka voi saada omaishoitajan vapaapäivän?

 

Lain mukaan omaishoitajilla on oikeus virkistäytymiseen ja vapaaseen. Eri kunnilla menettelyt ovat erilaisia, mutta monet kunnista ja kaupungeista tarjoavat mahdollisuutta omaishoitajille vapaapäivän pitämiseen palvelusetelillä. Tällöin me tarjoamme palvelun, eli mahdollistamme omaishoitajan vapaapäivän pitämisen, ja kunta huolehtii palvelusetelin kautta sijaisen työskentelykuluista.

Tällä hetkellä tarjoamme palvelusetelin kautta omaishoitajan vapaata Vantaalla.

Kuka tulee sijaiseksi? Ja miten sijaisen voi saada?

Jos sinulla on tarvetta sijaiselle vapaapäivän pitämiseen, ja sinulle on myönnetty palveluseteli kunnaltasi, voit ottaa meihin yhteyttä ja me järjestämme sinulle sijaisen. Halutessasi voit saada saman sijaisen jokaiselle vapaallesi, tai sitten sijainen voi vaihtua, ihan miten haluat. Me hoidamme puolestasi sijaisen hankinnan, veloituksetta.

Minulla ei ole palveluseteliä. Miten toimin?

Ensin sinun tulisi tarkistaa, onko asuinkaupungissasi millainen sopimus tehty omaishoitajan vapaasta. Toisissa kunnissa vapaat korvataan rahakorvauksena, ja toisissa paikoissa on päädytty palvelusetelisopimukseen, jolloin palveluntarjoaja (esimerkiksi me) hoidamme sinulle sijaisen vapaapäivällesi. Jos kunnallasi on palvelusetelisopimus, sinun pitää anoa sitä kaupungilta. Myöntämisen jälkeen voit hakeutua meille, ja autamme sinua sopivan sijaisen löytämisessä.

 

Tarvittaessa autamme sinua kaupungin kanssa asioinnin kanssa.

Erityisyytenä kielitaito

Kauttamme voi halutessaan saada suomenkielisiä sijaisia, jotka puhuvat kurdia, arabiaa ja persiaa. Kysy lisää!

Halutessasi voit lukea täältä lisää omaishoidosta

Jos haluaisit kauttamme henkilökohtaisen avustajan taikka omaishoitajan sijaisen vapaapäivällesi, voit olla yhteydessä meihin tästä tai jättää yhteydenottopyynnön alla olevaan viestikenttään.

Haluan omaishoitajan vapaapäivän!

Henkilökohtaista palvelua
 

Meidän kauttamme voit hakea palvelusetelin tai laskutuksen kautta henkilökohtaista avustusta sekä omaishoitajan vapaapäivää. Tarjoamme palveluitamme myös mm. persian, kurdin ja arabian kielisille asiakkaille sekä vammaisille henkilöille kaikissa ikäluokissa.

Toiminta-alueemme on tällä hetkellä Vantaa ja Espoo.

©2020 Karun-Palvelut Oy

Ota Yhteyttä
 

Sinikalliontie 11, 02630 Espoo

+358 400 375 600

info@karun.fi

Facebook-sivut

  • Facebook

Y-tunnus 2848197-7