Meistä

Toimintamme tarkoitus on olla yleishyädyllistä ja erilaisia ihmisryhmiä tukevaa

Karunin perustajina toimii 3 henkilöä: Ali Ahmadi, Ehsan Zoveidavi ja Zamen Shojai. Karun-Palvelut Oy on lähtenyt ajatuksesta, että omakohtaisen kokemuksen avulla toimintarajoitteisuudesta pystymme tarjoamaan aidosti hyvää palvelua niin asiakkaille, kuin työntekijöillemmekin. Toimintamme työllistää myös muun muassa osittain toimintarajoitteisia henkilöitä, nuoria ja ulkomailta Suomeen muuttaneita henkilöitä.

Omakohtaisen kokemuksemme vuoksi tiedämme, miltä tuntuu, kun elämässä tarvitsee tukea ja apua. Haluamme apua myös välittää eteenpäin, ja meillä on matalalla kynnyksellä tarjolla apua niin työntekijöille, kuin asiakkaillekin tai muuten vaan toimintamme aihealueesta kiinnostuneille henkilöille.

Ali ja Ehsan ovat syntymästään asti olleet näkövammaisia, ja ymmärtävät, millaista on, kun normaali toiminta on synnynäisen sairauden tai muun vuoksi estynyt. Arvostus kohti Suomen yhteiskunnan tarjoamaa apua on korkea yrityksessämme, sillä tällainen apu on aivan omaa luokkaansa maailmanlaajuisesta näkökulmasta katsottuna. Ilman tukea ja apua perheet jäävät helposti yksin sairauksien ja ongelmien kanssa.

 

Myös toimintamme perustuu tähän: apua välitetään ja annetaan eteenpäin, etenkin eniten sitä tarvitseville. Olemme kaupungin hyväksymä palveluntuottaja ja toimimme yhteistyössä kaupunkien kanssa, tällä hetkellä Espoossa ja Vantaalla.
 

Henkilökohtaista palvelua
 

Meidän kauttamme voit hakea palvelusetelin tai laskutuksen kautta henkilökohtaista avustusta sekä omaishoitajan vapaapäivää. Tarjoamme palveluitamme myös mm. persian, kurdin ja arabian kielisille asiakkaille sekä vammaisille henkilöille kaikissa ikäluokissa.

Toiminta-alueemme on tällä hetkellä Vantaa ja Espoo.

©2020 Karun-Palvelut Oy

Ota Yhteyttä
 

Sinikalliontie 11, 02630 Espoo

+358 400 375 600

info@karun.fi

Facebook-sivut

  • Facebook

Y-tunnus 2848197-7